Palvelut

+ Märkätilojen saneeraukset, sauna- ja kylpyhuoneremontit, sertifioidut vedeneristykset

Lue lisää

Märkätilojen remontointi on taitolaji!

Kylpyhuoneremontti herättää usein mielleyhtymän pitkästä evakkomatkasta, loputtomista yllätyksistä ja karanneista kustannuksista. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Lähdemme liikkeelle siitä, että kartoitamme nykytilanteen ja märkätilojen toimivuuden. Suunnittelemme yhdessä kanssasi tarvittavat muutostyöt ja mittaamme halutessasi alustavasti tilojen kosteuden jo ennen töiden aloittamista.

Suunnitelman pohjalta annamme sinulle tarjouksen kustannuksista ja arvion työn ajallisesta kestosta.

Halutessasi saat yhteistyökumppaniltamme 3d-mallinnetun suunnitelman pinta- ja kalustevalinnoista.

Märkätilojen vedeneristyksestä huolehtivat VTT-sertifioidut työntekijämme. Eristyksen tarkastaa yrityksemme ulkopuolinen taho niin halutessasi.

Remontissa käyttämämme valu-, tasoite- ja kiinnikeaineet ovat ensiluokkaisia ja keskenään yhteensopivia. LVI-työt toteuttaa luotettava yhteistyökumppanimme.

Antaessasi kylpyhuoneesi Laatukarjalan käsiin voit olla varma siitä, että lopputulos on haluamasi kaltainen.

+ Sisäpintojen remontit; maalaus, tapetointi, lattioiden ja kattojen asennukset

Lue lisää

Mielessä pientä tai suurempaa pintaremonttia? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Pintaremonttia tehtäessä keskeisessä roolissa on viimeistelyjälki, mutta Laatukarjalan pintaremontissa kauneus yltää pintaa syvemmälle.

Pintaremontin yhteydessä huolehtimme siitä, että myös pohjat tulevat hyvin tehdyiksi. Tällöin tulevien remonttien tekeminen helpottuu, ja näin säästät myös tulevaisuudessa.

Pinnoissa on valinnanvaraa: maalaukset, erikoismaalaukset, tapetoinnit, laminaatin asennus, parketin asennus, vinyylikorkkilattian asennus, laatoitus, listoitus…

Tehdään juuri sinun näköisesi tila!

+ Kalusteiden asennustyöt; kiintokalusteet keittiöissä ja muissa tiloissa

Lue lisää

Lenkottavat kaapinovet ja epäkäytännölliset tilaratkaisut uusiin!

Olemme myös keittiö-/kalusteremontissasi mukana jo alusta asti.

Kaluste- ja säilytysjärjestelmäratkaisuissa kehitys on ollut hurjaa. Vanha avonaulakko vaihtuu eteiskaappiin liukuovineen ja keittiön hankalat alakaapit käytännöllisiin vetolaatikoihin käden käänteessä.

Tavarat pysyvät ihan eri tavalla ojennuksessa, kun tilat uudistetaan tämän päivän vaatimusten mukaisiksi.

+ Ulkoremontit; ulkomaalaukset, ulkovuorausremontit, pihat ja salaojitukset

Lue lisää

Kohota kiinteistösi arvoa ja nuku yösi paremmin!

Turvallisen asuinympäristön perusvaatimus on toimiva, turvallinen ja energiatehokas ulkorakenne. Teemme talosi ulkoremontit jämäkästi ja ammattitaidolla.

+ Esteettömyysremontit sekä erityisryhmien muutostyöt

Lue lisää

Koska kotisi on linnasi jokaisessa elämäntilanteessa.

Meillä jokaisella elämäntilanteet muuttuvat, ja niin muuttuvat myös vaatimukset tiloille, joissa elämää eletään. Me olemme palveluksessasi muuttamassa kotiasi sinun tarpeisiisi sopivaksi jokaisessa elämäntilanteessa.

Toteutamme kodin pienet muutostyöt ja myös suuremmat esteettömyysremontit. Yhteistyökumppaniverkostomme kautta saamme hankituksi tarpeelliset ratkaisut, olipa tarpeena sitten yksittäinen tukikahva tai vaikkapa sisähissijärjestelmä.

Laatukarjala Oy on ollut mukana Tekes-rahoitteisessa Hyvän Ikäasumisen Uudet Liiketoimintamallit (HILIMA) -hankkeessa.

+ Peruskorjaukset ja sisäilmaremontit

Lue lisää

Vielä siitä hyvä tulee!

Jossain vaiheessa rakennuksen elinkaarta tulee aika tehdä isompia korjauksia. Rakennus voi olla toiminnallisesti vanhanaikainen ja eriasteiset sisäilmaongelmat ovat valitettavia - mutta häädettävissä olevia - vieraita.

Varsinkin talon sisäilmaan liittyvät vauriot aiheuttavat huolta ja stressiä asujilleen. Peruskorjatessa tärkeää on toteutuksen lisäksi huolellinen kartoitus ja suunnittelu.

Valitessasi Laatukarjalan ammattilaiset avuksesi voit olla varma, että vielä siitä hyvä tulee!

+ Uudisrakentaminen

Lue lisää

Elämäsi projekti - toteutetaan se yhdessä!

Laatukarjala Oy on luotettava kumppanisi myös silloin, kun rakennat uutta - olipa kysymys laajennusrakentamisesta, autotallista tai vaikkapa omakotitalosta.

Kun on tullut aika rakentaa oma koti, ota yhteyttä meihin. Me olemme mukanasi suunnittelusta aina tupaantulijaisiin saakka.

Laatukarjalan rakentama koti on vankka talo. Koska juuremme ovat vanhan remontoinnissa, takaamme myös uudiskohteiden viimeistelyjäljen olevan priimaa.

+ Rakenne- ja sisustussuunnittelu, LVI- ja sähkötyöt sekä erikoisrakennustyöt

Lue lisää

Yhteistyö on voimaa!

Me olemme toimintavuosiemme aikana etsineet ja löytäneet yhteistyökumppaneista parhaat, jotta sinun ei enää tarvitsisi etsiä.

Kauttamme saat muun muassa LVIS-työt, asbestisaneerauksen, maanrakennuksen ja vaikkapa peltisepän työt. Suunnittelupuolella insinöörikumppanimme piirtävät tarkoituksenmukaista ja sisustussuunnittelijat upeaa.

Käänny siis rohkeasti puoleemme kaikissa rakentamiseen liittyvissä tarpeissasi. Me järjestämme työllesi tekijät. Vaivatonta ja helppoa!