Esittely

Laatukarjala Oy

10 vuotta, yli tuhat tehtyä remonttia, täysin paikallinen remonttiliike, miten Laatukarjalaa tulisi kuvailla?

Meidän tavoitteemme ei ole ikinä ollut olla Joensuun suurin remonttiliike. Haluamme olla vain paras. On mittarina sitten kädenjälki, työyhteisön henki, asiakaspalvelun laatu, tavoitteemme ovat korkealla. Hyvin toteutettu remontti on monien liikkujien summa. Hyvä suunnitelma on olennaista; Laadukkaat materiaalit ovat olennaisia; Hyvä suojaus on olennaista; Hyvä työnjälki on erittäin olennaista ja niin edelleen. Meillä on yhteisössämme sanonta: ”Tyytyväinen asentaja – laadukas asennus” Panostamme omaan hyvinvointiimme ja toivomme, että voimme levittää tätä hyvinvointia myös Teidän kotiin.

Olemme kehittyneet vuosien varrella remontin eri aloilla asiantuntijoiksi. Aina kuitenkin riittää opittavaa ja rakentamisen eri vaiheissa usein tulee myös tarve erikoistuneelle ammattilaisille. Olemme keränneet ympärillemme luotettavien toimijoiden ja asiantuntijoiden verkoston, joiden kanssa yhteistyössä ratkaisemme kotonasi myös erikoistilanteet joita eteen voi tulla.

Valitessasi Laatukarjalan remonttisi toteuttajaksi, voit olla varma, että saat motivoituneen ja remontointiin vihkiytyneen liikkeen palvelukseesi. Teemme työtämme intohimolla ja suurella sydämellä. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Toivottavasti saamme tehdä myös Sinun kodistasi himpun verran enemmän Sinun näköisesi.

Yli tuhat tehtyä remonttia